Despre Noi

VAD Studio oferă în țară, dar și la nivel european, servicii integrate pentru producții comerciale, producții creative, broadcasting, materiale video corporate & media training. Producțiile sunt realizate atât în studioul din București, dar și on-location indoor sau outdoor în funcție de proiect.

Noi în doar câteva cuvinte: profesionalism, entuziasm, pasiune, seriozitate, performanță. Experiența noastră este un mix format din televiziune clasică de știri (peste 30 de ani de experință în domeniu), dezvoltare de conținut online și producție artistică, creativă. Pasiunea noastră pentru imagine impecabilă și conținut solid ne obligă să fim atenți la toate detaliile, indiferent de complexitatea producțiilor pe care le realizăm sau formatelor pe care le dezvoltăm. Facem producții de televiziune, însă nu ne limităm la înregistrarea unor personaje, ci contribuim activ la crearea acestora. Întotdeauna, detaliile fac diferența, iar respectul pentru munca noastră și a clienților noștri ne face să ne concentrăm la fel de mult pe amănuntele unui simplu interviu cât și pe dedesubturile unei producții complexe. Natural, organic, pur și simplu. ​

Obiectivul nostru e ca proiectele în care ne implicăm să se transforme în oportunități și colaborări pe termen cât mai lung, în care clienții noștri ne devin parteneri. Nu ne place să spunem că ne ținem promisiunile și că ne depășim angajamentele; dar ne place să o auzim de la partenerii noștri.

Productii Comerciale - video development